Hallo en welkom allemaal, mijn naam is Jitske Werkhoven. Ik ben 27 jaar oud, geboren in Dokkum en momenteel woonachtig in het mooie Warga.  Mijn hobby's bestaan uit fotograferen en paardrijden. De fotografie doe ik naast mijn huidige baan als manager bij een dierenartspraktijk.  
De liefde en passie voor fotografie is eigenlijk pas begin 2019 begonnen. Er stond voor ons een mooie reis naar Zuid-Afrika op de planning. Hierbij wou ik geen foto's maken met mijn mobiel, dat zou zonde zijn! 
Destijds dus mijn eerste camera gekocht en sindsdien helemaal verslaafd! Ik ben begonnen met het fotograferen van eigen dieren en later bij paardenmarathons. 
Van het een kwam het ander, en voordat ik het wist werd ik door verschillende deelnemers al gevraagd of ik ook op de aankomende evenementen zou staan! Dit begon een leuke, maar ook vooral verslavende hobby te worden. Om hierin verder te kunnen gaan, ben ik daarom ook verschillende cursussen gaan volgen.
Naast wedstrijden fotograferen houd Ik mij tegenwoordig veel bezig met het maken van portretfoto's van zowel mens als dier. 
Back to Top